onsdag 11. mars 2009

Første prosjektdag

Idag samlet vi sammen gruppen og leste godt gjennom oppgaven. I forbindelse med dette opprettet vi også brukerkonto på Glogster og GoogleDocs, begynte å skrive på Wikispaces og satt opp en framtidsplan for arbeidet som skal utføres fremover med en oversikt over hvem som skal gjøre hva. Planen har vi lagt til under.

Framgangsplan:
Gruppens ansvarsområder for informasjon på Wikispaces er hovedsakelig innen følgende læreplanmål:
3 c) Gjøre rede for gjeldende regelverk knyttet til revisjon og revisors rolle i en bedrift.
3 d) Gjøre dere for regnskapslovens krav til miljørapportering.



Marius og Amund har påtatt seg ansvaret for læreplanmål 3 d), mens Alexandra har tatt ansvaret for 3 c). Selvom Kjølv ikke har vært tilstede idag, vil vi informere han om at han også skal arbeide med 3 c). Dette er noe vi vil oppdatere ukentlig på Wikispaces.
Som presentasjon ser vi for oss å hovedsakelig bruke Glogster, med innslag av SlideRocket, StripGenerator,
og Photostory. Det er mulig vi kommer til å velge andre programmer også. Vi har vært litt usikre på presentasjonstema, men ser for oss å ta opp noe innen revisor-arbeid. Temaet kan da relateres til følgende læreplanmål: 3 c) Gjøre rede for gjeldende regelverk knyttet til revisjon og revisors rolle i en bedrift. Vi har bestemt oss for å lese godt på hele kapittelet om etikk og miljø til neste økonomistryingsøkt, og fatte en beslutning om hvilken tema vi velger til presentasjonen. I forkant av økten kommer vi til å holde kontakten via en gruppe vi har opprettet på it's learning, slik at vi kan holde oss oppdatert på de forskjellige innspillene hver enkelt har å komme med. Vi har besluttet å begynne med "gloggen" når endelig tema er bestemt.

1 kommentar:

  1. Her er dere kommet godt i gang og det ser ut til at dere har en god plan for arbeidet.

    Lykke til videre!

    SvarSlett